Széchenyi 2020 Pályázat

ERDÉSZETI TECHNOLÓGIÁKRA, ERDEI TERMÉKEK FELDOLGOZÁSÁRA ÉS ÉRTÉKESÍTÉSÉRE IRÁNYULÓ BERUHÁZÁS

A kedvezményezett neve: HAJDÚERDŐ Erdészeti, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

A projekt címe: Speciális erdészeti rönkszállító tehergépjármű beszerzése

A szerződött támogatás összege: 25 595 910 Ft, azaz Huszonötmillió-ötszázkilencvenötezer-kilencszáztíz forint.

A támogatás mértéke (%-ban): 50,00 %

A projekt tartalmának bemutatása: A vállalkozás által jelenleg használt, az erdőről kitermelt rönkszállításra alkalmas tehergépjármű régi és elavult, nem üzembiztos, magas fogyasztású és sűrűn javításra szorul – ezért a működtetési költségei magasak. A beruházás során egy új, korszerű speciális, többfunkciós tehergépjárművet szerezne be a vállalkozás, mellyel az üzemeltetési költségeket legalább 30%-kal lehetne csökkenteni. Az új eszköz nagyobb kapacitású eszköz lenne a jelenleginél, így a működtetés hatékonysága is javulna. Az új eszköz összkerékhajtású gép lesz, mellyel a nehezen megközelíthető terepekről is biztonsággal megoldható vele a szállítás, nem kell más szolgáltató eszközét igénybe venni. Az új eszköz környezeti terhelése is kisebb lesz, a környezetbarát technológiának köszönhetően.

A projekt tervezett befejezési dátuma:
(ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés) 2021. január hó 28.

Projekt azonosítószáma: 1862425394

Erdésztechnikus kisfilm

„Év Erdésze” verseny

2014. június hónapban, Sopronban a 145. OEE Vándorgyűlés alkalmával megrendezésre kerülő „Év Erdésze” versenyt kollégánk, Komáromi Ferenc nyerte.  

Elismerő Oklevél

 2013. július 12-13-án Tatán megrendezésre kerülő 144. OEE Vándorgyűlésen id. Vilmányi Márton erdészmunkatársunk többéves szakmai munkáját Elismerő Oklevélben részesült.

-->